BEFEJEZÉSHEZ kérjük görgessen lefele.

Kérjük válassza ki azt a területet ahonnan az oldalunkat látogatja, így egy nagyobb termék skálát láthat helyi termékekkel kiegészítve! Kérem, keresse a helyi Családellátót, amelynek elérhetőségeit a főoldalunkon, baloldalt, lenn ABC sorrendben találhatja települések neve szerint.


A gyümölcsleveinket felbontás után ajánlott 1 hónapon belül elfogyasztani és lehetőleg hűtőben vagy hűvös helyen tárolni. Felbontás nélkül 6 hónapig vállalok rá garanciát.

 

 

Az aszeptikus zsákon (zacskó) lévő gyártási dátum a zacskó gyártási dátuma. Egy aszeptikus zsák felhasználhatósága 5 év.

 

Gyümölcsleveink átlagban 1-2 hetes gyártásúak, mire az Önök asztalára kerülnek.

 

Mivel nincs tartósítószer a gyümölcsleveinkben ezért ritkán előfordulhat, hogy 2-300 zacskóból 1-1db megbuggyan. Természetesen ezekre is garanciát vállalunk. Az ilyen gyümölcslevet a következő szállításnál cseréljük.

Az 5 literes romlott gyümölcslét csak úgy tudjuk kicserélni, a visszaélések elkerülése végett, ha legalább 3 liter van még benne (a 3 literesekben pedig 2 liter), hogy megvizsgálhassuk mi lehetett a gond. 
Fontos: az aszeptikus zsákra kérjük ráírni az Ön (vásárló) nevét, telefonszámát, és ha kapott rendelési azonosítóját.

A gyümölcslevek íze változhat, mivel nem állítjuk be azt. Amilyen fajta almát, szilvát, stb dolgozunk fel olyan az íz is! Az íz az előző év csapadékosságosságától, napsütésétől is függ. Ezeket a nagyobb cégek vegyszerekkel oldják meg.

Soha nem dolgozunk fel olyan gyümölcsöt,amelynek nem ismerjük az eredetét és nincs naplózva, hogy hogyan termesztették, hogyan oldották meg a növényvédelmet!

Gabonaszármazékot nem rakunk bele, hogy rostosabb legyen!

Gabonaszármazékot azért rakhatnak a gyümölcslébe, mert így tudják újra "rostossá varázsolni". Ezért van az, hogy a lisztérzékeny emberek rosszul vannak bizonyos gyártású gyümölcslevektől.