BEFEJEZÉSHEZ kérjük görgessen lefele.

Kérjük válassza ki azt a területet ahonnan az oldalunkat látogatja, így egy nagyobb termék skálát láthat helyi termékekkel kiegészítve!

Mindenki, aki az Erdélyi, a Székely, a Csángó és a Magyar Családellátók termékeit vásárolja az BIZTONSÁGOS ÉLELMISZER-t vásárol.
Vásárlásával az erdélyi, székely, csángó és magyarországi emberek, gazdák, feldolgozók megélhetését, életben maradását segíti.
Ingyenes házhozszállítás 150 lej feletti rendelésnél!
Az ingyenes kiszállítás költsége Udvarhelyen és Sepsiszentgyörgyön 50 lej. 

Figyelem!   Ha nem kap visszaigazoló emailt rendelésérõl, hívja az Őn családellátóját:
Gyergyószék +40741086701
; Udvarhelyszék 0749 510 541
Kolozsvár 0744 409 896; Sepsiszentgyörgy +40770686380


 Kérem, keresse a helyi Családellátót, amelynek elérhetőségeit a főoldalunkon, baloldalt, lenn ABC sorrendben találhatja települések neve szerint.


A gyümölcsleveinket felbontás után ajánlott 1 hónapon belül elfogyasztani és lehetőleg hűtőben vagy hűvös helyen tárolni. Felbontás nélkül 6 hónapig vállalok rá garanciát.

 

 

Az aszeptikus zsákon (zacskó) lévő gyártási dátum a zacskó gyártási dátuma. Egy aszeptikus zsák felhasználhatósága 5 év.

 

Gyümölcsleveink átlagban 1-2 hetes gyártásúak, mire az Önök asztalára kerülnek.

 

Mivel nincs tartósítószer a gyümölcsleveinkben ezért ritkán előfordulhat, hogy 2-300 zacskóból 1-1db megbuggyan. Természetesen ezekre is garanciát vállalunk. Az ilyen gyümölcslevet a következő szállításnál cseréljük.

Az 5 literes romlott gyümölcslét csak úgy tudjuk kicserélni, a visszaélések elkerülése végett, ha legalább 3 liter van még benne (a 3 literesekben pedig 2 liter), hogy megvizsgálhassuk mi lehetett a gond. 
Fontos: az aszeptikus zsákra kérjük ráírni az Ön (vásárló) nevét, telefonszámát, és ha kapott rendelési azonosítóját.

A gyümölcslevek íze változhat, mivel nem állítjuk be azt. Amilyen fajta almát, szilvát, stb dolgozunk fel olyan az íz is! Az íz az előző év csapadékosságosságától, napsütésétől is függ. Ezeket a nagyobb cégek vegyszerekkel oldják meg.

Soha nem dolgozunk fel olyan gyümölcsöt,amelynek nem ismerjük az eredetét és nincs naplózva, hogy hogyan termesztették, hogyan oldották meg a növényvédelmet!

Gabonaszármazékot nem rakunk bele, hogy rostosabb legyen!

Gabonaszármazékot azért rakhatnak a gyümölcslébe, mert így tudják újra "rostossá varázsolni". Ezért van az, hogy a lisztérzékeny emberek rosszul vannak bizonyos gyártású gyümölcslevektől.